Апеляційна палата залишила в силі запобіжний захід можливому організатору надання неправомірної вигоди ексзаступнику міністра розвитку громад, територій та інфраструктури

№ 991/510/23
Новини

22 лютого 2023 року Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду розглянула апеляційні скарги сторони захисту на ухвалу слідчого судді ВАКС від 24 січня 2023 року про обрання запобіжного заходу ймовірному організатору надання неправомірної вигоди ексзаступнику міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України у виді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі понад 100 млн грн із покладанням додаткових обов’язків.

Особа підозрюється в створенні та керуванні організованою групою, яка може бути причетною до надання неправомірної вигоди ексзаступнику міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України в розмірі 400 тис. доларів (ч. 3 ст. 28 ч. 4 ст. 369 КК України).

За результатами розгляду колегія суддів Апеляційної палати залишила без задоволення апеляційні скарги сторони захисту, а ухвалу слідчого судді ВАКС – без змін.

Рішення набрало законної сили з моменту проголошення та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

_____

Нагадаємо, раніше Апеляційна палата ВАКС у цій справі:

Залишайтесь в курсi новин

Перейти до вмісту