Апеляційна палата залишила без змін розмір застави одному з підозрюваних у можливому заволодінні понад 8,25 млн грн «Центренерго»

№ 991/3933/22
Новини

26 жовтня 2022 року Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду розглянула апеляційну скаргу на ухвалу слідчого судді ВАКС від 22 вересня 2022 року про застосування понад 2 млн грн застави до одного з підозрюваних у справі про можливе заволодіння коштами ПАТ «Центренерго».

Дана особа підозрюється у можливій змові зі службовими особами ПАТ «Центренерго» з метою одержання понад 8,25 млн грн неправомірної вигоди для ТОВ «Юнайтед Енерджі» шляхом підроблення офіційних документів в межах виконання договору про поставку газу (ч. 5 ст. 27 та ч. 2 ст. 28 та ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України).

За результатами розгляду колегія суддів залишила без задоволення апеляційну скаргу, а ухвалу слідчого судді про застосування понад 2 млн грн застави – без змін.

Рішення набрало законної сили з моменту проголошення та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Нагадаємо, раніше Апеляційна палата ВАКС залишила без змін запобіжні заходи для посадових осіб ПАТ «Центренерго» у цьому кримінальному провадженні:

Залишайтесь в курсi новин

Перейти до вмісту