Апеляційна палата залишила запобіжний захід ексзаступнику міністра розвитку громад, територій та інфраструктури без змін

№ 991/5260/23
Новини

3 липня 2023 року Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду розглянула апеляційні скарги сторони захисту на ухвалу слідчого судді ВАКС від 19 червня 2023 року про зміну колишньому заступнику міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України запобіжного заходу з  застави на тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 5 млн грн.

Експосадовець підозрюється в одержанні 400 тис. доларів неправомірної вигоди за забезпечення укладання в майбутньому договорів з попередньо визначеними юрособами щодо придбання резервного запасу обладнання та матеріалів для об’єктів тепло-, водопостачання (мобільних установок очищення води, дизель – генераторів, пересувних котелень тощо) за завищеними цінами (ч. 4 ст. 368 КК України).

За результатами розгляду колегія суддів залишила без задоволення апеляційні скарги сторони захисту, а ухвалу слідчого судді ВАКС – без змін.

Рішення набрало законної сили з моменту проголошення та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Залишайтесь в курсi новин

Перейти до вмісту